ISPARTA / MERKEZ - Şehit Polis Memuru Tolgahan Önal Ortaokulu

Nis

Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle ɑnıyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 18 Mart 2024 tarihinde okulumuzda tören düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz.

Kas

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, İlköğretim Haftası Kutlama Programımız; öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla kutlandı.

Eyl